Kerstpakketten met een eigen touch? Oh jazeker!

Bij Sanders Gifts kunt u uw klantrelatie of personeel voor de kerstdagen verrassen met de leukste pakketten.

Onze service is dat wij vooraf voor u bedenken wat leuke, complete pakketten zijn om weg te geven. Deze kerstpakketten bieden wij in zijn geheel aan op onze website, zodat u met weinig tijd en moeite een leuk pakket kan schenken. Vindt u het pakket meteen leuk zoals wij deze bedacht hebben? Dan kunt u de optie ‘kies dit pakket’ kiezen, de inhoud bekijken en vervolgens kiezen voor het afronden van de bestelling.

Natuurlijk begrijpen wij dat er ook klanten zijn met specifieke wensen over de weg te geven producten uit een kerstpakket. Ook daarom bieden wij online een service aan waarbij u gemakkelijk producten kunt toevoegen of verwijderen uit onze voorafopgestelde kerstpakketten. Dit alles kunt u gemakkelijk doen vanuit de optie ‘inhoud eigen pakket’. Bij het kopje ‘producten in pakket’ kunt u een product weglaten door alleen maar op het kruisje te drukken. De extra, losse, gewenste producten kunt u toevoegen vanuit de categorieen ‘non-food producten’, ‘food-producten’ en ‘kleuren selectie’. Na het toevoegen worden deze extra producten bij de inhoud van uw eigen pakket weergegeven.

Als klap op de vuurpijl kunt u er bij de kerstproducten altijd voor kiezen om er een logo aan toe te voegen. Zo maakt u uw geschenk extra persoonlijk.

Beste bezoeker, de producten op de site zijn nog in grote getalen leverbaar alleen komen we er niet onder uit dat er ook al het een en ander is uitverkocht. Dit is niet bij te houden daarom zullen we bij het plaatsen van de bestelling elk product nakijken en daar waar nodig een alternatief gebruiken. Dit wordt per mail gecommuniceerd. Bedankt voor uw begrip. Sluiten