Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Aangezien elektronica niet meer weg te denken is uit ons leven, mag dit ook zeker niet ontbreken in een zelf samen te stellen kerstpakket 2024. Hoe leuk is het om één of meerdere van onze elektronica producten te geven aan uw klantrelaties, collega’s of personeel? Door muziek te luisteren via de BRAINZ speakers of eardbuds zullen zij heerlijk kunnen ontspannen tijdens hun vrije dagen. Of maak hen het leven wat makkelijker door een draadloze oplader of fit watch van BRAINZ te geven.  Met de elektronica producten van Sanders Kerstpakket komt uw personeel of klant de feestdagen wel door!

Nog geen verpakking gekozen? Kijk dan onder het kopje verpakkingenKijk hier ook om een leuk gepersonaliseerd kerstkaartje toe te voegen of ga juist voor een decoratieve sticker.

Beste bezoeker, de producten op de site zijn nog in grote getalen leverbaar alleen komen we er niet onder uit dat er ook al het een en ander is uitverkocht. Dit is niet bij te houden daarom zullen we bij het plaatsen van de bestelling elk product nakijken en daar waar nodig een alternatief gebruiken. Dit wordt per mail gecommuniceerd. Bedankt voor uw begrip. Sluiten