Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Met een fijn gevoel voor het milieu een kerstpakket weggeven? Kies er dan voor om eco producten toe te voegen aan uw zelf samen te stellen kerstpakket 2024. Sanders Gifts biedt een enorme keuze aan uit het assortiment eco producten. Het is niet alleen  fijn dat deze non-food producten milieuvriendelijk geproduceerd of afbreekbaar zijn, maar ze zien er ook nog eens ontzettend hip uit. Tussen deze mooie collectie zit altijd wel een parel die uw personeel, collega of klantrelatie graag ontvangt als kerstgeschenk.

Nog geen verpakking gekozen? Kijk dan onder het kopje verpakkingenKijk hier ook om een leuk gepersonaliseerd kerstkaartje toe te voegen of ga juist voor een decoratieve sticker.

Beste bezoeker, de producten op de site zijn nog in grote getalen leverbaar alleen komen we er niet onder uit dat er ook al het een en ander is uitverkocht. Dit is niet bij te houden daarom zullen we bij het plaatsen van de bestelling elk product nakijken en daar waar nodig een alternatief gebruiken. Dit wordt per mail gecommuniceerd. Bedankt voor uw begrip. Sluiten