Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Kies de mooiste en stijlvolste producten rond het thema tafelen en koken voor uw kerstpakket. U kunt een pakket gemakkelijk zelf samenstellen bij Sanders Gifts. Wat u passend vindt voor de krijger voegt u toe. Zo is het voor de krijger ontzettend leuk om een kerstpakket te ontvangen met wat non-food producten van het thema tafelen en koken, in combinatie met bijpassende food-producten. Uw klantrelatie of personeel zal zo heerlijk tijd spenderen in de keuken tijdens Kerst!

Nog geen verpakking gekozen? Kijk dan onder het kopje verpakkingenKijk hier ook om een leuk gepersonaliseerd kerstkaartje toe te voegen of ga juist voor een decoratieve sticker.

Beste bezoeker, de producten op de site zijn nog in grote getalen leverbaar alleen komen we er niet onder uit dat er ook al het een en ander is uitverkocht. Dit is niet bij te houden daarom zullen we bij het plaatsen van de bestelling elk product nakijken en daar waar nodig een alternatief gebruiken. Dit wordt per mail gecommuniceerd. Bedankt voor uw begrip. Sluiten