Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Om uw klantrelatie of personeel gezond het nieuwe jaar in te sturen heeft Sanders Gifts een prachtige collectie van outdoor producten. Het geven van kweeksetjes met tuinkruiden, kweeksetjes met zaden of een vuurkorf zorgt ervoor dat de krijger volop kan genieten van tuinieren en de buitenlucht. De outdoor producten zijn ideaal om te geven in tijden van corona. Door deze outdoor producten geeft u de krijger een goede reden om meer te tuinieren en ontspannen in de tuin, in plaats van al dat binnen zitten.

Nog geen verpakking gekozen? Kijk dan onder het kopje verpakkingenKijk hier ook om een leuk gepersonaliseerd kerstkaartje toe te voegen of ga juist voor een decoratieve sticker.

Beste bezoeker, de producten op de site zijn nog in grote getalen leverbaar alleen komen we er niet onder uit dat er ook al het een en ander is uitverkocht. Dit is niet bij te houden daarom zullen we bij het plaatsen van de bestelling elk product nakijken en daar waar nodig een alternatief gebruiken. Dit wordt per mail gecommuniceerd. Bedankt voor uw begrip. Sluiten