Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

De lijn Food Atelier bestaat uit een breed assortiment, waarin verschillende smaken, keukens en gebruiksmomenten zijn vertegenwoordigd. Experimenteer, varieer en ontdek hoe gemakkelijk de Food Atelier producten zich laten combineren met anderen thema lijnen. De neutrale zwart/grijze kleur van het schilder canvas in combinatie met de smakelijke foodfotografie, krijttekeningen en sfeerbeelden in de achtergrond geven het geheel een eigentijdse look. Met dit lijntje maakt u perfecte kerstpakketten 2024 voor uw klantrelaties, medewerkers of collega’s.

Nog geen verpakking gekozen? Kijk dan onder het kopje verpakkingenKijk hier ook om een leuk gepersonaliseerd kerstkaartje toe te voegen of ga juist voor een decoratieve sticker.

Beste bezoeker, de producten op de site zijn nog in grote getalen leverbaar alleen komen we er niet onder uit dat er ook al het een en ander is uitverkocht. Dit is niet bij te houden daarom zullen we bij het plaatsen van de bestelling elk product nakijken en daar waar nodig een alternatief gebruiken. Dit wordt per mail gecommuniceerd. Bedankt voor uw begrip. Sluiten