Samenstellen van uw kerstpakket, online of toch liever offline?

Het samenstellen van uw kerstpakket staat centraal bij Sanders Kerstpakketten. Het traditionele samenstellen in de showroom alleen dan online. Door de pakketten die wij al met zorg voor u hebben samengesteld te showen hoeft u simpel weg maar een paar klikken te verrichten om uw pakket helemaal eigen te krijgen.

Het samenstellen werkt als volgt:

1. Kies een basispakket

Hier neemt u de keuze welk pakket het meeste bij u aansluit, hier kan u zelf de criteria aan toe passen die voor u belangrijk is. Mannen of vrouwen, kleur, thema, etc. Begint u liever helemaal met 0 en wilt u uw pakket volledig zelf samenstellen dan kan dit ook. Klikt u dan op het lege vakje met “Samenstellen vanaf het begin”.

2. Stel het pakket naar wens samen

U heeft nu uw begin pakket gekozen, en bestaat natuurlijk de kans dat er dingen in het pakket zitten die u liever anders zou willen zien. En dit is het punt dat u uw kerstpakket kan gaan samenstellen. Bekijk de inhoud door op “bekijk inhoud” te klikken en u kan hier gemakkelijk producten verwijderen en toevoegen, heeft u het Mannen kerstpakket gekozen maar heeft u er graag een mooie stoere koptelefoon bij? Dan kijk u bij bedrukbare gadgets en hier ziet u dé Bluetooth koptelefoon staan die u gemakkelijk kan toevoegen aan het totaal pakket, de prijzen veranderen, de inhoud ziet u wijzigen en er laat weinig meer te wensen over.

3. Laat je producten bedrukken

Een product met leuke slogan of met uw bedrijfslogo maakt uw kerstpakket natuurlijk nog meer eigen. Deze optie bieden wij u bij Sanders Kerstpakketten. De producten die bedrukt kunnen worden staan aangegeven, wij adviseren minimaal 1 product uit uw pakket te bedrukken. De extra tijd die je hiermee kwijt bent weegt niet op tegen de extra inhoud van het pakket. Door uw relatiegeschenk te bedrukken blijft naast het moment van geven ook in de toekomst uw naam zichtbaar bij uw relatie of personeel. Sanders Kerstpakketten in onderdeel van Sanders gifts, en wanneer u nog meer opties wilt bekijken wat er in uw kerstpakket zou kunnen kan u ook de website van Sanders Gifts raadplegen; www.sandersgifts.nl alles wat u hier treft zou in uw kerstpakket geplaatst kunnen worden. Laat dit in de opmerkingen weten en wij nemen contact met u op.

4. Reken uw producten veilig af

Het afrekenen van uw producten kan in een veilige omgeving. De volgende betalingsvormen zijn mogelijk:

  • Ideal betaling
  • Visa Mastercard
  • Op factuur voor levering
  • Op factuur achter na levering

Bestaan er bij u nog twijfels, neem dan contact met ons, telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website.

Heldere communicatie – Eigen inpakservice – Elke pakket is uniek

Beste bezoeker, de producten op de site zijn nog in grote getalen leverbaar alleen komen we er niet onder uit dat er ook al het een en ander is uitverkocht. Dit is niet bij te houden daarom zullen we bij het plaatsen van de bestelling elk product nakijken en daar waar nodig een alternatief gebruiken. Dit wordt per mail gecommuniceerd. Bedankt voor uw begrip. Sluiten