Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

In een weg te geven kerstpakket kunnen producten van een bekend merk, zoals Tony Chocolonely, Autodrop en Lays, natuurlijk niet ontbreken. Mensen worden altijd blij van producten en merken die populair zijn. Zo maakt u uw relatie of klant ook blij tijdens de feestdagen!  Stel zelf een kerstpakket samen naar uw wens en passend bij uw doelgroep. Maak een kerstpakket bomvol met A-merken of combineer het voor de variatie met de leukste producten van onze andere merken.

Nog geen verpakking gekozen? Kijk dan onder het kopje verpakkingenKijk hier ook om een leuk gepersonaliseerd kerstkaartje toe te voegen of ga juist voor een decoratieve sticker.

Beste bezoeker, de producten op de site zijn nog in grote getalen leverbaar alleen komen we er niet onder uit dat er ook al het een en ander is uitverkocht. Dit is niet bij te houden daarom zullen we bij het plaatsen van de bestelling elk product nakijken en daar waar nodig een alternatief gebruiken. Dit wordt per mail gecommuniceerd. Bedankt voor uw begrip. Sluiten