Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Iets wat typisch past bij de lange en koude kerstdagen is om het sfeervol te maken in huis. De home, plaids en decoratieproducten van Sanders Gifts zijn in dit geval een goede keuze om extra sfeer en warmte te creëren. U heeft binnen deze collectie genoeg keuze om het perfecte pakket samen te stellen, dat u passend vindt voor de krijger. De producten binnen het thema home, plaids en decoratie zijn ook leuk om te geven in combinatie met de lekkerste food producten. Zo maakt u het perfecte kerstpakket 2024 voor uw personeel, collega’s of klantrelaties.

Nog geen verpakking gekozen? Kijk dan onder het kopje verpakkingen. Kijk hier ook om een leuk gepersonaliseerd kerstkaartje toe te voegen.

Beste bezoeker, de producten op de site zijn nog in grote getalen leverbaar alleen komen we er niet onder uit dat er ook al het een en ander is uitverkocht. Dit is niet bij te houden daarom zullen we bij het plaatsen van de bestelling elk product nakijken en daar waar nodig een alternatief gebruiken. Dit wordt per mail gecommuniceerd. Bedankt voor uw begrip. Sluiten