Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Wat brengt het buitenland toch heerlijke, hartige lekkernij met zich mee! Deze producten zijn een echte must om te ontvangen in een kerstpakket. Voeg deze heerlijke producten toe aan een kerstpakket dat u helemaal zelf kunt samenstellen. Kies voor een pakket geheel bestaande uit hartige producten of mix en match het met zoete producten of gave non-food producten. Wat u ook kiest voor uw relatie, collega of personeel, met ons assortiment kan de ontvanger heerlijk genieten tijdens Kerst.

Nog geen verpakking gekozen? Kijk dan onder het kopje verpakkingenKijk hier ook om een leuk gepersonaliseerd kerstkaartje toe te voegen of ga juist voor een decoratieve sticker.

Beste bezoeker, de producten op de site zijn nog in grote getalen leverbaar alleen komen we er niet onder uit dat er ook al het een en ander is uitverkocht. Dit is niet bij te houden daarom zullen we bij het plaatsen van de bestelling elk product nakijken en daar waar nodig een alternatief gebruiken. Dit wordt per mail gecommuniceerd. Bedankt voor uw begrip. Sluiten