Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Gunt u de ontvanger van uw zelf samen te stellen kerstpakket een feestelijke kerst? Dan mogen de feest en seizoensartikelen van Sanders Gifts zeker niet ontbreken. Kerst is geen kerst zonder glitterende en glimmende kerstversiering. Daarbij is oudjaar ook geen oudjaar zonder het poppen van confetti. Voeg de leukste feest en seizoensartikelen toe aan uw kerstpakket 2024 met in combinatie bijvoorbeeld de heerlijkste food producten. Zo zorgt u ervoor dat uw doelgroep een knallend einde van het jaar ervaart!

Nog geen verpakking gekozen? Kijk dan onder het kopje verpakkingenKijk hier ook om een leuk gepersonaliseerd kerstkaartje toe te voegen of ga juist voor een decoratieve sticker.

Beste bezoeker, de producten op de site zijn nog in grote getalen leverbaar alleen komen we er niet onder uit dat er ook al het een en ander is uitverkocht. Dit is niet bij te houden daarom zullen we bij het plaatsen van de bestelling elk product nakijken en daar waar nodig een alternatief gebruiken. Dit wordt per mail gecommuniceerd. Bedankt voor uw begrip. Sluiten