Verrassen vóór Kerst, doet u met een sinterklaaspakket

Sinterklaas is weer bijna in het land… Dit betekent dat men weer volop aan het schenken gezet mag worden.

De keuze is reuze

Van een sinterklaaspakketje die door de brievenbus kan tot een groter sinterklaaspakket leverbaar aan de deur. Dit alles is mogelijk bij Sanders Gifts. Het ene bedrijf kiest ervoor om een pakket persoonlijk af te geven (aan de deur), bij haar personeel of relaties. Andere bedrijven kiezen er juist voor dat wij het sinterklaaspakket meteen opsturen naar het huis van personeel of het bedrijf van een relatie.

Tijd te kort?

Heeft u weinig tijd én voldoen onze vooraf opgestelde sinterklaaspakketten al aan uw wensen? Geen probleem, dan bestelt u gemakkelijk door een compleet pakket te kiezen. Kies voor een brievenbuspakketje als u van een wat compacter geschenk houdt. Als u juist van een iets groter geschenk houdt zijn de vooraf opgestelde pakketten met draagtasjes perfect. Deze laatste pakketjes worden ook in een doos verstuurd in plaats van door de brievenbus.

Tijd over?

Wat Sanders Gifts uniek maakt is de optie om ook uw eigen sinterklaaspakket samen te stellen. U kunt gemakkelijk een product verwijderen bij een vooraf opgesteld pakket. Onder het kopje ‘sinterklaaspakketten 2020’ vindt u alle losse artikelen die u toe kan voegen aan uw eigen pakket. Of er nou een pak kruidnoten of een chocoladeletter in uw sinterklaaspakket mag komen, het is allemaal mogelijk, van 40 gram schoenletter tot aan een halve kilo chocolade kruidnoten. 

Een perfect geschenk in tijden van corona

Niet alleen het feit dat het bijna Sinterklaas is is een mooie gelegenheid om een sinterklaaspakket weg te geven aan relaties of personeel. Nu uw werknemers en relaties door Corona steeds meer thuiswerken en misschien zelfs wel harder werken dan normaal, is het fijn om hen te belonen en bedanken. Een sinterklaaspakket van Sanders Gifts is het ideale geschenk om uw doelgroep te laten weten dat u aan haar denkt. Een geschenk wordt door iedereen gewaardeerd blijkt uit onze ervaring.

Beste bezoeker, de producten op de site zijn nog in grote getalen leverbaar alleen komen we er niet onder uit dat er ook al het een en ander is uitverkocht. Dit is niet bij te houden daarom zullen we bij het plaatsen van de bestelling elk product nakijken en daar waar nodig een alternatief gebruiken. Dit wordt per mail gecommuniceerd. Bedankt voor uw begrip. Sluiten