Schenk een kerstpakket per post in 2024!

Individuele verzending is vorig jaar en dit jaar nóg populairder geworden. Naast grote kerstpakketten per post verzenden is het ook ideaal om kleine kerstgeschenken voor door de brievenbus te regelen voor uw medewerkers, zakelijke relaties of collega’s. Sanders Gifts biedt u deze mogelijkheden allemaal!

Valt altijd op de mat

Er is een heel groot voordeel aan het kiezen van een kerstgeschenk per post in plaats van een groter pakket! De ontvanger hoeft niet thuis te zijn en/of open te doen om toch een leuk kerstgeschenk te ontvangen. Tijdens de kerstvakantie van uw werknemers weet u maar nooit welke dag zij wel en niet op pad zijn.

Standaard brievenbus kerstgeschenken kiezen of zelf samenstellen

Op Sanders Kerstpakket ziet je een overzichtelijke pagina waar alle voorbeeldpakketten opstaan voor een kerstgeschenk voor door de brievenbus. Als je weinig tijd hebt om na te denken over de pakketten kan je direct kiezen voor een pakket die wij hebben bedacht. Als je meer tijd over hebt en toch het brievenbusdoosje of een product wil wijzigen, dan kan dit namelijk gemakkelijk door de optie van zelf samenstellen! Mocht je een geheel uniek brievenbus kerstgeschenk willen maken dan kan dat ook bij Sanders Kerstpakket. Kies voor ‘eigen kerstpakket samenstellen’ kies een gewenst brievenbusdoosje en kijk onder het kopje ‘brievenbus producten’ om losse producten toe te voegen die je in jouw kerstgeschenk wenst.

Om het zelf samenstellen makkelijker te maken staat er bij de meeste producten vermeld wat de afmeting is. Zo kan je zelf makkelijk inschatten of het zelf samengestelde in het brievenbusdoosje past. Na een bestelling schatten wij in, of passen wij daadwerkelijk, of alles wat er in moet ook past in het brievenbusdoosje!

Verzendkosten niet inbegrepen

Het getoonde totaalbedrag van de brievenbus kerstgeschenken of van het zelf samengestelde kerstgeschenk brievenbus ziet je in eerste instantie zonder verzendkosten. Zodra je naar de winkelwagen gaat staan er verzendkosten. Voor Kerst brievenbuspakketten is dit €3,90 excl. BTW.

Wanneer men brievenbus kerstgeschenken weggeeft betekent het natuurlijk niet dat je hierbij ook altijd moet kiezen voor brievenbusverzending. Wij kunnen de brievenbusdoosjes ook ingepakt in een omdoos en/of op een pallet doen en naar uw bedrijfsadres verzenden voor een vast tarief van €45,- excl. BTW.