Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Familietijd kerstgeschenk – Brievenbus

Beschrijving

Tijd voor familie hebben we allemaal tijdens Kerst! Des te leuker is het om hiervoor een brievenbuspakket te geven aan uw personeel, collega's of zakelijke relaties. Bij Sanders Kerstpakket kunt u tevens, gemakkelijk uw kerstpakketten per post, online samenstellen en op maat maken. Wilt u het familietijd kerstgeschenk brievenbus aanpassen met minder of andere producten? Dat is uiteraard geen probleem en gaat gemakkelijk via onze website. Zo maakt u echt een uniek brievenbus kerstpakket voor de ontvangers of wat perfect past in uw budget.

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het kerstpakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW. Wilt u de kerstpakketten toch liever zelf uitdelen? Kies dan voor verzending naar 1 adres via een pallet of omdoos voor €55 excl. BTW.

Beste bezoeker, de producten op de site zijn nog in grote getalen leverbaar alleen komen we er niet onder uit dat er ook al het een en ander is uitverkocht. Dit is niet bij te houden daarom zullen we bij het plaatsen van de bestelling elk product nakijken en daar waar nodig een alternatief gebruiken. Dit wordt per mail gecommuniceerd. Bedankt voor uw begrip. Sluiten